Youtube Hizmetlerimizle Tanışın

Youtube Hizmetlerimizle Tanışın aklınız kalmasın.  

Youtube internet mecrasında yer alan en fazla kitleye sahip platformlardan bir tanesidir. Köklü bir geçmişe sahip olması sayesinde dünya çapında bir platform olmuştur. Her ülkede aktif olarak kullanılan bu platform üzerinden gelir elde etmek de mümkündür.  Eğer siz de video yükler ve bunu birçok kullanıcıya izletmeyi başarırsanız gelir elde edebilirsiniz. Ancak bunun için belli başlı şartlar bulunmaktadır. Youtube para kazanma koşulları arasında 1000 abone koşulu ve 4000 saatlik izlenme elde etmeleri gerekir. Sizlerin bu barajı aşmasında uygun fiyat ve profesyonel destek ile yardımcı oluyoruz.

Youtube Video İzlenme Satın Al

  • Güvenilir bir sitesi bulmanız çok önemlidir. Maalesef bu işi dolandırıcılık olarak gören çok sayıda kitle bulunmakta. Biz bu güvene sağlamak için yıllardır elimizden gelen özveri ve istek ile sizlerleyiz. Sizden Google hesabınızın şifresini isteyen web sitelerinin art niyetleri olabilir. Bu yüzden şifre istemeyen siteleri tercih etmelisiniz.!
  • Ödeme yöntemi seçiminde 3D Secure olması gerekir. Kart bilgilerinizin internet üzerinde yayılmamasını sağlar.
  • Sizlere düşme problemi olmayan hizmetler sunulması gerekir. Yoksa yaptığınız ödemeler kısa sürede çöp olabilir.
  • Paketi satın aldığınızda kısa sürede tarafınıza iletilmesi gerekir. Çünkü ne kadar kısa sürede izlenme elde eder ise farklı kullanıcıların önüne çıkma olasılığı yükselir.
  • Ayrıca gönderilen izlenmeler belirli süre izlenme sağladığından dolayı para kazanma şartlarını yerine getirebilirsiniz.
  • Fiyat olarak ucuz youtube video izlenme paketleri aramalısınız. Çünkü yüksek bütçeler ayırmanızın anlamı yoktur. Bizde ucuzsabizde.com olarak en ucuz fiyaf ve kalite güvencesini siz müşterilerimize sağlamaktayız.